detské ihrisko KARIBU FELIX 89381 LG1816

Hojdačky a šmýkačky | Kód: LG1816

Detská dvojsedadlová hojdačka zo smrekového dreva s obojstranným lezeckým rebríkom a povrazovou rampou.

Dostupnosť
Na objednávku
dodanie tovaru upresníme
462,58 €
385,48 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 463 bodov.

Nemecká kvalita od prémiového nemeckého výrobcu Karibu Holztechnik GmbH.

Naša krásna a veľmi stabilná dvojsedadlová hojdačka KARIBU FELIX s lezeckým rebríkom z jednej strany a povrazovou rampou z druhej strany je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov, a preto je extrémne trvanlivá. Základná konštrukcia stĺpov z masívneho dreva s hrúbkou 68 x 68 mm je vyrobená z prírodného smrekového dreva. Horný priečnik je vyrobený zo silnejšieho trámu 90 x 90 mm. Pre väčšiu stabilitu sú na každej strane stĺpika hore 2 ďalšie zosilňujúce vzpery. Samozrejme máme certifikát TÜV-Nord pre testovanú bezpečnosť (GS) podľa DIN EN 71-1, DIN EN 71-3, DIN EN 71-8 a AfPS GS 2014. Všetky potrebné skrutky a klince sú obsahom dodávky (okrem upevňovacích kotiev k zemi). Dodávame ako stavebnicu v rozloženom stave.

Príslušenstvo (obsahom dodávky):

  • jednostranný lezecký rebrík
  • povrazová rampa
  • hojdacie háky, 2 červené hojdacie sedačky

Povrchová úprava:
Všetky detské ihriská KARIBU dodávame od roku 2019 v prírodnom prevedení bez akýchkoľvek chemických úprav. Deti tak neprídu do kontaktu s chemikáliami používanými pri tlakovej impregnácii dreva. V našom detskom sortimente už nemáme žiadne tlakovo impregnované výrobky a významne tak prispievame k väčšiemu súzvuku našich produktov so životným prostredím! V prípade potreby je samozrejme možné drevo ošetriť hlboko pôsobiacim základným náterom a preventívnym náterom proti zmodraniu a plesni, a to z vonkajšej aj vnútornej strany dielcov. Pre konečný náter použite aj vo vnútornom priestore poveternostne odolnú lazúru s dobrými fyzikálnymi vlastnosťami, ktorá ochráni drevo proti vlhkosti a slnečnému žiareniu. Lazúra by mala byť zároveň vodeodpudivá, svetlostála a vlhkosti odolná. Dbajte na to, aby lazúra mala dostatok farebného pigmentu, pretože inak by mohlo dôjsť k zošednutieu dreva. Nepoužívajte žiadny lak! Nechajte si podrobne poradiť od odborného predajcu farieb, čo sa týka ochrany prírodného ihličnatého dreva a dodržujte pracovný postup výrobcu náterovej hmoty. Ďalší náter vykonávajte po dokonalom zaschnutí a vyvetraní. Dôkladnou ochranou dreva zásadne ovplyvníte životnosť hojdačky. Povrchovú ochranu je nutné pravidelne opakovať a hojdačku tak udržiavať v dobrom stave.

Skladovanie pred montážou:
Pozor, balík s materiálom nie je vodotesný. Fólie chráni drevo iba proti znečisteniu. Skladujte preto stavebné sadu až do konečnej montáže v suchu, nie priamo položenú na zemi, chránenú proti vplyvom počasia (vlhkosť, slnko atď.). Neskladovať vo vykurovanom priestore!

Doprava:
Osobný odber na našich pobočkách je možný, však počítajte s veľkou hmotnosťou tovaru a s nutnosťou zodpovedajúceho prívesného vozíka alebo radšej dodávky (napr. Tranzitu). Ak si objednáte našu dopravu, tak hojdačku dopravíme v rozloženom stave najbližšie hranici vášho pozemku. Hojdačka bude zložená vedľa nákladného vozidla, ktoré príde čo najbližšie vami udanej adrese. Akúkoľvek ďalšiu manipuláciu so zloženou hojdačkou (napr. z miesta zloženia na záhradu, do garáže) si musí zabezpečiť kupujúci, dopravca ďalšie premiestňovanie tovaru nezabezpečuje. Pri vykládke je nutná spolupráca kupujúceho. Predovšetkým u väčších modelov vopred počítajte s tým, že zabalený tovar môže predstavovať viacej paliet o celkovej hmotnosti v stovkách kg!

Upozornenie:

  • výrobok dodávame v rozloženom stave
  • produkt na obrázku môže obsahovať príplatkové príslušenstvo alebo prvky, ktoré nie sú obsahom základného balenia
  • tento produkt je určený výhradne pre nekomerčné domáce použitie

Rozmery balenia:

balík 1 - 239 x 30 x 27 cm / 50 kg


Súbory

Hmotnosť 50kg
Odporúčaný počet zemných kotiev ks
Krajina pôvodu Nemecko
Výška (vonkajšia) 2,13m
Šírka (vonkajšia) 2,65m
Dĺžka (vonkajšia) 3,04m
Zastavaná plocha m2
Farba drevo

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Aj keď tovar nebol skladom, rýchlo bol dodaný, za čo veľmi pekne ďakujeme.

Overený zákazník,

Všetko OK

Overený zákazník,

Super rýchle spracovanie a dodanie

Overený zákazník,