Záhradný set Tornadica Delimano Grow 4 ks

Sada 4 najpoužívanejších praktických nástrojov pre prácu okolo záhonov a kvetináčov. Brúsna motyka, značkovač, mini kultivátor a mini hrable. Ergonomický tvar, ručne kované, odolné proti opotrebeniu.

Predaj skončil

Sada 4 ks náradia Tornadica Delimano Grow vám uľahčí bežné činnosti pri výsadbe plodín alebo kvetov, odstraňovanie buriny a ďalšiu údržbu záhonov, kvetináčov na balkóne alebo terase ďalších plôch pre pestovanie.

Sada 4 najpoužívanejších praktických nástrojov

Sada obsahuje brúsnu motyku, mini kultivátor, značkovač a mini hrable. Brúsnu motyku využijete pri vrásnení pôdy okolo sadeníc, odstraňovanie malých burín či vyplňovanie otvorov pre výsadbu. Mini kultivátor Tornadica kyprí pôdu rotujúcim pohybom do hĺbky až 10 cm. Vytvoriť otvory pre výsadbu je potom hračka. Ryhy pre siatie ľahko vytvoríte ryhovačom. Mini hrable potom skvele poslúžia pre záverečné úpravy záhonu a upratovanie vytrhanej buriny a vetvičiek.

Ručne kovaná kvalita

Všetky nástroje Tornadica sú ručne kované a zvárané zo špeciálnej ocele. To znamená, že tieto nástroje sú odolné proti opotrebeniu a budete ich môcť používať po celé desaťročia. Špeciálne ergonomicky tvarovaná rukoväť navyše umožňuje pracovať pohodlne bez boľavých rúk dlhšiu dobu. Pevný úchop zaistí protišmyková mäkčená povrchová úprava rukoväte. Výmena nástrojov je rýchla a jednoduchá. Stačí iba zatlačiť poistku a nástavec vymeniť jednoduchým nacvaknutím.

Hlavné prednosti

  • Praktická sada 4 ks najpoužívanejších nástrojov pre výsadbu a údržbu pestovaných rastlín
  • Ručne kované nástroje zo špeciálnej ocele odolnej proti opotrebeniu
  • Navrhnuté pre jednoduchú obsluhu s minimálnou námahou
  • Jednoduchá a rýchla výmena nástavcov

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,