Záhradný domček Marimex Flinky detský

Detský záhradný domček s pieskoviskom, drevená konštrukcia, plátená strieška, otváracie okná, strešné okná, vchodové dvere, medzery proti priškripnutiu prstov. Jednoduchá montáž.

Predaj skončil

Detský drevený domček Marimex Flinky s drevenou strechou a pieskoviskom poskytne vašim deťom veľa hodín zábavy, zatiaľ čo vy sa môžete venovať bežným záhradným činnostiam či relaxu.

Domček má tvar ako z rozprávkového sveta, otváracie okná v bočných stenách a tiež vchodové dvere. Otvory sú konštruované s bezpečnostnou medzerou proti priškripnutiu prstov. Nad dverami sa nachádza vetracie okienko, ktoré obstará čerství vzduch, a na drevenej streche sú 2 pevné strešné okná, ktoré zaistia presvetlenie vnútorného priestoru detského domčeka.

Pieskovisko s drevenými stenami je vybavené tiež praktickou plátenou strieškou, ktorá príde vhod pri stavaní pieskových hradov v horúcich letných dňoch. Pieskovisko nemá podlahu.

Detský záhradný domček sa skladá z veľkých prefabrikovaných dielov, takže montáž je veľmi jednoduchá a rýchla. Zoskrutkujte steny a strechu, zmontujte pieskovisko, nasypte piesok a zábava môže začať!

Odporúčame drevené časti domčeka natrieť alebo naimpregnovať kvôli predĺženiu životnosti materiálu. Domček je určený pre deti od 3 rokov.

Hlavné prednosti

  • Konštrukcia z prírodného dreva
  • Plátené zastrešenie pieskoviska
  • Dodávané vrátane spojovacieho materiálu
  • Strešné okná a otváracie okná na bokoch domčeka
  • Okolo okien a dverí bezpečnostná medzera zabraňujúca poškodeniu prstov
  • Jednoduchá a rýchla montáž

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,