vyvýšený záhon / truhlík LANITPLAST STILT2 (S7256) LG2386

LanitPlast | Vyvýšené záhony | Kód: LG2386

Vyvýšený záhon na 4 nohách, š 80 x d 80 x v 80 cm, prírodné drevo 30 mm, tl. impregnácia, vn. geotextília, dno.

Dostupnosť
Skladom (19 ks)
Doručíme do 48h
101,83 € 135,77 €
84,86 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 102 bodov.

Vyvýšený záhon / truhlík na 4 nohách LANITPLAST STILT2 (S7256) ponúka perfektné riešenie pre umiestnenie Vašich byliniek alebo kvetín. Kvety, bylinky, zeleninu, to všetko môžete slobodne umiestniť prakticky kdekoľvek na záhrade alebo doma. Truhlík má vonkajšiu výšku 80 cm. Truhlík je v prírodnom vyhotovení z borovicových profilov hrúbky 30 mm. Drevo je ošetrené tlakovou impregnáciou proti plesní, napriek tomu ho doporučujeme ošetriť vhodnou povrchovou úpravou pre vonkajšie drevo (podľa vlastnej voľby) - tzn. protiplesňový náter plus napr. lazúra. Vnútorný priestor záhonu je vystlaný geotextíliou. Pri vrstvenie pôdy vo vyvýšenom záhone odporúčame štruktúru pôdy prispôsobiť rastlinám. Truhlík ma dno.

Povrchová úprava:
Pri výrobe bolo použité tlakovo impregnované drevo. Jedná sa o veľmi účinnú a ekologicky šetrnú metódu pre ochranu dreva. Zriedené impregnačné soli sa vysokým tlakom v priemyselnej pretlakovej komore vtláčajú do vnútornej štruktúry dreva, takže ošetrené drevo má na konci tohto procesu vysokú vlhkosť a veľmi pomaly vysychá. Preto má tlakovo impregnované drevo špecifické vlastnosti, predovšetkým typickú nazelenalú, červenkastú, modrastú alebo sivou farbu. Na povrchu dreva môžu byť často malé sivé / zelenkavé / biele škvrny. Často sa to najprv klasifikuje ako pleseň. Väčšinou sa jedná o neškodné kryštály soli, ktoré sa na povrchu kombinujú s živicovými zložkami z dreva. Tieto body časom zmiznú a stanú sa nepoznatelnými. Kryštály soli na povrchu sú považované za znak kvalitnej tlakovej impregnácie. Väčšie čierne bodky už môžu byť naozaj plesní, ktorá môže ľahko vzniknúť pri skladovaní impregnovaného dreva v uzavretých priestoroch alebo pri nedostatočnej ventilácii. K ich odstráneniu často stačí kefovanie. Silne postihnuté oblasti vydrhnite domácim čistiacim prostriedkom obsahujúcim chlór. Plesňové bodky sú len na povrchu dreva a sú úplne prirodzenou vlastnosťou tlakovo impregnovaného dreva.

Pred montážou musia byť všetky stavebné diely ošetrené hlboko pôsobiacim základným náterom (preventívna ochrana proti zamodraniu a plesni) a to z vonkajšej aj vnútornej strany dielcov. Pre konečný náter použite aj vo vnútornom priestore poveternostne odolnou lazúru s dobrými fyzikálnymi vlastnosťami, ktorá ochráni drevo proti vlhkosti a slnečnému žiareniu. Lazúra by mala byť zároveň vodeodpudivá, svetlostála a vlhkosti odolná. Dbajte na to, aby lazúra mala dostatok farebného pigmentu, pretože inak by mohlo dôjsť k zošednutie dreva. Nepoužívajte žiadny lak! Nechajte si podrobne poradiť od odborného predajcu farieb, čo sa týka ochrany prírodného ihličnatého dreva a dodržujte pracovný postup výrobcu náterovej hmoty. Ďalší náter vykonávajte po dokonalom zaschnutí a vyvetraní. Dôkladnou ochranou dreva ovplyvníte zásadne životnosť Vášho dreveného výrobku !!

Základné vlastnosti:

  • prevedenie prírodné borovicové drevo
  • drevo je proti plesniam ošetrené tlakovou impregnáciou - načervenalá farba
  • vnútorný priestor s geotextíliou
  • truhlík ma dno
  • sila profilov 30 mm
  • extrémne rýchla montáž
  • vonkajšie rozmery š 80 x d 80 x v 80 cm

Upozornenie:

  • výrobok dodávame v rozloženom stave
  • produkt na obrázku môže obsahovať príplatkové príslušenstvo alebo prvky, ktoré nie sú obsahom základného balenia
  • tento produkt je určený výhradne pre nekomerčné domáce použitie

Rozmery balenia:

  • balík 80 x 80 x 70 cm / 35 kg

Súbory

Hmotnosť 37kg
Výrobca LANIT PLAST
Kategória vyvýšené záhony
Krajina pôvodu Belgicko
Výška (vonkajšia) 0,80m
Šírka (vonkajšia) 0,80m
Dĺžka (vonkajšia) 0,80m
Zastavaná plocha 0,64m2
Materiál konštrukcie drevo 30 mm
Farba drevo

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Centálny sklad LG2386 19
Externý sklad LG2386 0
Interný sklad LG2386 0
Interný sklad 10 LG2386 0
Interný sklad 7 LG2386 0
Interný sklad 8 LG2386 0
Stará Vajnorská - prevádzka osob. odberu LG2386 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,