vyvýšený záhon JUWEL TIMBER BALCONY LG2459

Vyvýšený plastový záhon na terasu či balkón, vrátane plastovej vane, rozmery <b>š 60 x d 130 x v 40 cm</b>, sivá farba.

Predaj skončil

Výrobca - JUWEL, RAKÚSKO

Rakúska spoločnosť JUWEL je výrobcom prémiových modelov záhradných parenísk vyrobených s nápadom a z tých najkvalitnejších moderných materiálov. U produktov JUWEL sa od začiatku počíta s mnohoročnou životnosťou. Firma JUWEL chce svojim zákazníkom ponúknuť vynikajúci výrobok s dlhou životnosťou v super kvalite. To sú hlavné dôvody, prečo sa pareniska JUWEL vôbec nedajú porovnať s extrémne lacnou ázijskou konkurenciou.

Vyvýšený záhon JUWEL TIMBER BALCONY môže byť krásnym dizajnovým doplnkom pre každý balkón a súčasne môže slúžiť ako zdroj byliniek pre vašu kuchyňu. Záhon je zložený z múrika z dvoch vrstiev plastových "kameňov", plastové "vane" a prepadové hadice na vodu. Obvodovú stenu záhonu je možné výškovo nastavovať ďalšou vrstvou "kameňov" (príplatkové príslušenstvo).

Záhon má vodotesnú vaňu a je možné ho umiestniť buď vonku na balkóne / terase alebo vnútri bytu či zimnej záhrady. Veľkorysá hĺbka zeminy 20 cm pre najrôznejšie bylinky a rastliny, zásoba vody 40 litrov s prepadom. Vďaka svojmu modulárnemu systému - na trhu ojedinelému - možno tento záhon zdvihnúť o ďalší poschodia. Štandardná výška steny je 40 cm (môže byť 60 až 80 cm). Materiál záhonu má krásny drevený dizajn (víťaz rôznych ocenení za dizajn). Jednotlivé prvky záhony sa do seba len zaklapávají bez použitia nástrojov. Vyvýšený záhon JUWEL TIMBER BALCONY je zároveň šetrný k životnému prostrediu, pretože je vyrobený z čistého recyklovateľného polyetylénu bez akýchkoľvek nebezpečných prísad a bez použitia ťažkých kovov alebo BPA. Jednotlivé "kamene" majú navyše aj výrazné izolačné vlastnosti. Pre chladné obdobie môže byť záhon osadený plastovým termokrytom (príplatkové príslušenstvo - pareniska JUWEL BIO-PROTECT 130/60).

Výhody na prvý pohľad:

  • vyvýšený záhon s vodotesnou vaňou
  • použitie v interiéri aj v exteriéri
  • extrémne rýchla montáž
  • možnosť ďalších vrstiev "kameňov"
  • rozmery 60 x 130 x 40 cm
  • možnosť v chladnejšom období pripevniť na vrcholok záhone pareniska JUWEL BIO-PROTECT 130/60

JUWEL - TO FUNGUJE !!!

Hmotnosť 16kg
Výrobca JUWEL
Kategória Vyvýšené záhony
Krajina pôvodu Rakúsko
Výška (vonkajšia) 0,40m
Šírka (vonkajšia) 0,60m
Dĺžka (vonkajšia) 1,30m
Zastavaná plocha 0,8m2
Materiál konštrukcie plast
Farba sivá

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,