Exit Aksent Deluxe L vyvýšený záhon so skleníkom a náradím, šedá farba

EXIT TOYS | Vyvýšené záhony | Kód: 52.15.05.00

Ak si chcete užívať pestovanie zeleniny a byliniek spoločne s vašimi deťmi, potom je práve tento stolček na to predurčený! Vďaka svojim ideálnym rozmerom je to dokonalý pestovateľský stôl! Naplňte si tento vyvýšený záhon (dodávaný vrátane geotextílie) zeminou a môžete ihneď začať sadiť. Je to ideálny spoločník pre vzdelávací spôsob výučby detí o prírode. Saďte, pestujte a polievajte si tak spoločne krásne kvietky, užitočné rastlinky či liečivé bilinky!

Dostupnosť
Skladom u dodávateľa
Termín dodania Vám upresníme
149,00 €
124,17 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 149 bodov.

Doprava pri tomto produkte je individuálna!

Ak si chcete užívať pestovanie zeleniny a byliniek spoločne s vašimi deťmi, potom je práve tento stolček na to predurčený! Vďaka svojim ideálnym rozmerom je to dokonalý pestovateľský stôl! Naplňte si tento vyvýšený záhon (dodávaný vrátane geotextílie) zeminou a môžete ihneď začať sadiť. Je to ideálny spoločník pre vzdelávací spôsob výučby detí o prírode. Saďte, pestujte a polievajte si tak spoločne krásne kvietky, užitočné rastlinky či liečivé bilinky! 

Sadenie, obrábanie a zber úrody počas roka je vďaka EXIT Skleníku L veľmi jednoduché! 

Pomocou neho vytvoríte ideálne podnebie, kde vaša zelenina a bylinky môžu prosperovať. Zároveň im takto poskytnete tú najlepšiu možnú ochranu proti vetru, mrazu či škodcom.

EXIT Sklenník L sa skladá z robustného rámu so syntetickými spojkami a silnou priesvitnou fóliou. Ľahko sa primontuje k stolčeku EXIT Malý záhradník L použitím spojovacieho materiálu, ktorý je súčasťou balenia. 

EXIT Sklenník L má na boku zips a môže sa jednoducho zrolovať a prichytiť hore, čo vám poskytne ľahký prístup k samotnému pestovateľskému stolčeku.

So záhradným náradím si deti môžu záhradkárčenie a starostlivosť o svoju vlastnú bylinkovú alebo zeleninovú záhradku maximálne užívať.  

Súprava záhradného náradia je vyrobená z kovu s drevenou rúčkou a pozostáva z:

  •  lopatky
  •  hrablí
  •  rýľa 

Parametre:

  • Materiál:FSC certifikované drevo
  • Hmotnosť:15 kg
  • Vhodné pre deti:od 3 rokov
  • Značka kvality:TÜV, CE, EN-71

 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Spokojna s tovarom,rychle dodanie

Overený zákazník,

cena komunikacia

Overený zákazník,

Tovar bol dodaný velmi rýchlo. Spokojnosť.

Overený zákazník,