Piknikový multifunkčný stolček Aksent

Tento viacúčelový stolček je možné využiť ako pre piknik tak i pre herné aktivity s vodou alebo pieskom!! Ako? Pod odnímateľnou stolovou doskou sú dve plastové nádoby, ktoré možete naplniť vodou alebo pieskom a tak hru ešte viac zatraktívniť.

Predaj skončil

Ak umiestnite vrchnú stolovú dosku spať na stolček, stáva sa z neho opäť ozajstný piknikový stôl, pri ktorom sa deti môžu venovať umeleckej, remeselnej tvorbe, kresleniu, spoločenským hrám, alebo len tak posedávať a v horúcich letných dňoch a pochutnávať si na zmrzline či osviežujúcom nápoji.

Stolček je vybavený 2 lavičkami, vrchným dreveným krytom a 2 plastovými nádobami (2x16l), ktoré sú vyberateľné, aby sa mohli ľahko čistiť.

Trendy príjemná farebná kombinácia sivej a prírodnej farby dodávajú tomuto prvku moderný a svieží dizajn a v záhrade potom vyzera ozaj atraktívne!

Odolnosť a trvácnosť

Pieskoviská Aksent od spoločnosti EXIT Toys sú vyrobené z cédrového dreva s certifikátom FSC® (FSC 100%, SCS-COC-000652-WH). Tento druh dreva je bez triesok a má prirodzenú odolnosť proti poveternostným podmienkam, ako je dážď, čo ho tiež robí odolným voči hnilobe. Pred použitím drevených pieskovísk EXIT nemusíte aplikovať žiadne špeciálne chemické ošetrenie, čo znamená, že deti si v nich môžu bez obáv ihneď hrať.    

Na naplnenie stolčeka pieskom budete potrebovať cca 1-2ks 25kg balenia piesku. piesku. 

 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,