pavilón VITAVIA HELENA 10200 tm. sivý LG646

DARČEK

Pavilón ku stene, rozmer 266 x 397 cm, presklenie - PC + bezp. sklo 4 mm.

Dostupnosť
Na objednávku
dodanie tovaru upresníme
3 744,72 €
3 120,60 € bez DPH
Úsmev ako dar
+2,00 €
Za nákup získate 3745 bodov.

Špirálová tyč k paradajkám pozinkovaná 150 cm
+ ZADARMO k produktu

Pozinkovaná tyč k paradajkám je vhodná ako do skleníkov tak na záhradu. Používa sa pre pestovanie paradajok, ktoré pomocou tyče dostanú pevnú oporu pre pnutie rastliny.

Výrobca - VITAVIA GARDEN - Veľká Británia

Pavilony HELENA sú zaradené do kategórie PREMIUM. Pavilon je možné využívať aj ako jednoduchú zimnú záhradu alebo ako záhradný pavilón / zakrytú terasu. Jednoduché sklo 4 mm v stenách však nemá pre zimné mesiace dostatočnú tepelnú izoláciu. Nosná konštrukcia pavilonu je vyrobená z extrémne robustných eloxovaných hliníkových profilov.

Pavilon dodávame s týmto presklením:

  • Steny - kalené bezpečnostné sklo sily cca 4 mm. Kalená verzia skla zaisťuje jeho úplnú bezpečnosť - v prípade rozbitia sa sklenená výplň roztriešti na tisíce malých kúskov, čo zabráni prípadnému vážnemu zraneniu. To je veľmi dôležitá vlastnosť skleníka, ktorú ocenia predovšetkým rodičia malých detí pobehujúcich po záhrade.
  • Strecha - tepelno-izolačné dvojstenné komôrkové polykarbonátové dosky sily 10 mm. Polykarbonát - veľmi kvalitný dvojstenný polykarbonát s UV filtrom (nekrehne, nežltne) od nemeckého výrobcu. Na nerozbitnosť polykarbonátu od krupobitia poskytujeme predĺženú záruku v dĺžke 10 rokov (pozri podrobné znenie záručných podmienok). Polykarbonát je do strešných profilov zasunutý, čo výrazne zvyšuje pevnosť a nosnosť strechy. Konštrukcia strechy v sebe obsahuje aj vstavaný odkvap. Voda z odkvapu je zvedená do dvoch plastových zvodov v predných rohoch skleníku s dĺžkou zvodu L = 1,75 m a s priemerom rúrky 32 mm.

Krátky popis:

  • šírka 397 cm
  • hĺbka 266 cm
  • výška 239 cm
  • plocha 10,56 m2
  • 2x strešné okno
  • tmavo sivá farba

Pavilon je vybavený dvojkrídlovými posuvnými dverami o rozmere 119 x 176 cm. Dvere sa dajú uzamknúť masívnym zámkom s patentným kľúčom (obsah štandardného balenia). Dvere možno umiestniť na bočnú alebo čelnú stenu skleníka. Pavilon je možné postaviť len na rovnú a pevnú betónovú, dláždenú alebo drevenú podlahu (terasu) alebo na klasickú murovanú (betónovú, tehlovú) podmurovku.

Doporučené vonkajšie rozmery podmurovky:

  • 268 x 407 cm

Upozornenie:

  1. Ak chcete postaviť murovanú alebo betónovú podmurovku, tak ju stavajte až po zakúpení pavilonu a po montáži oceľovej základne. Uvádzané rozmery pavilonu sú maximálne vonkajšie rozmery a nemôžu byť použité pre vymeranie a stavbu podmurovky.
  2. Vzhľadom k veľkej hmotnosti balenia pavilonu odporúčame, aby pri jeho prevzatí (pri dodaní prepravnou službou) bola prítomná fyzicky zdatnejšia osoba. Pavilon bude vyložený z nákladného vozidla zo zadného otváracieho čela a jeho ďalšia manipulácia vyžaduje paletový vozík alebo tzv "rudla". Súčasne majte predom pripravené miesto, kam pavilon po jeho zložení uložíte.
  3. V prípade používania prírodných hnojív (konský / kravský hnoj, slepičince, apod.), umelých hnojív, pesticídov, herbicídov a iných chemikálií môže po dlhšej alebo kratšej dobe dochádzať ku korózii oceľových dielov pavilonu (základňa, skrutky, apod.).

Pavilón dodávame ako stavebnicu s podrobným montážnym návodom. Balené v papierovom kartóne. Presklenie je zabalené v nevratné drevenej debne. Výrobok je určený pre súkromné (domáce) využitie.

Balené v 6 balíkoch o celkovej hmotnosti 281 kg.


Súbory

Hmotnosť 315kg
Výrobca Vitavia Garden
Str. okná 2xks
Krajina pôvodu Veľká Británia
Výška (vonkajšia) 2,39m
Šírka (vonkajšia) 2,66m
Dĺžka (vonkajšia) 3,97m
Zastavaná plocha 10,56m2
Dvere posuvné dvojkrídlové
Materiál konštrukcie hliníkový skleník
Farba sivá
Ukotvenie presklenia presklenie zasunuté v AL profiloch

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,