Odrážadlo Vilac kovové, modré

Detské odrážadlo od Vilac rozvíja motorické zručnosti. Napodobenina historického pretekárskeho auta. Sedadlo z plastu s polstrovanou sedačkou. Pogumované kolesá. Vhodné na doma i von. Odolná oceľová konštrukcia s pochrómovanou mriežkou. Modrá farba.

Predaj skončil

Máte doma malého pretekára? Alebo dokonca malú závodníčku? Detské odrážadlo v modrej farbe je skvelou napodobeninou historického pretekárskeho auta. Detský veterán od spoločnosti Vilac je vhodný na doma i von, takže si vaša ratolesť užije veľa zábavy kdekoľvek ho práve napadne. Odrážadlo má totiž odolnú oceľovú konštrukciu s pochrómovanou mriežkou a vyzerá tak ako skutočný veterán.

Volant, ktorý je vo výške 40 cm, ovláda zatáčanie predných kolies a auto je stabilné aj v zákrutách. Vozítko má biele sedadlo z plastu a polstrovanú pohodlnú sedačku vo výške 28 cm. Kolesá odrážadla sú pogumované a zaručujú tak tichý chod aj na pevnom povrchu.

Odrážadlo Vilac veterán

Tradícia a prevedenie výrobkov Vilac

Firmu Vilac založil v roku 1911 Narciss Villet a viedol ju spoločne so svojimi synmi. Od začiatku dbali na nádherný dizajn v klasickom štýle, perfektnú funkčnosť, dôkladný výber dreva najvyššej kvality a k povrchovej úprave vždy volili farby, ktoré môže bez problému dieťa dávať do pusy. Tohto sa drží dodnes a dokladá to aj veľa úspechov tejto značky.

V roku 2007 dostala prestížnu značku Firma – živé dedičstvo tradícií. Roku 2010 bola hračka Vilac maskotom celého francúzskeho pavilónu na Svetovej výstave (Expo) v Šanghaji a vyhrala Grand prix v oblasti dizajnu hračiek. Hračky Vilac obdržali značku francúzskej agentúry ADEME, to znamená, že sú vyrábané ekologicky. Šetria teda životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch a zbytočne neplytvajú energiami.

Hlavné prednosti

  • Odrážadlo vyrobila prestížna francúzska značka Vilac
  • Vyzerá ako skutočný veterán v menšom meradle
  • Kvalitná oceľová konštrukcia s pochrómovanou mriežkou
  • Rozvíja motorické zručnosti
  • Hračky Vilac obdržali značku francúzskej agentúry ADEME – šetria životné prostredie, neznečisťujú pôdu, vodu a vzduch a neplytvajú energiami

Obsah balenia

  1. Modré odrážadlo Vilac

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,