Kvetináč Tornadica Delimano Grow pojazdný

Samozavlažovací kvetináč, rozmery 40 x 40 x 25 cm, kapacita 23 l, dvojité dno, 4 odnímateľné kolieska so zámkom, odolný plastový materiál v dizajne pleteného ratanu hnedej farby.

Predaj skončil

Kvetináč Tornadica Delimano Grow ponúka jednoduchý a elegantný spôsob, ako si vypestovať vlastné bio potraviny potrebné na balkóne. Kvetináč skvele poslúži nielen pre pestovanie potravín, ale vďaka modernému dizajnu pleteného ratanu sa stane ozdobou každého interiéru aj exteriéru. Pre jednoduchú manipuláciu je kvetináč vybavený kolieskami, ktoré možno v prípade potreby odňať.

Samozavlažovací systém

Dvojité dno kvetináča slúži ako zásobáreň vody oddelenej od zeminy, takže si rastliny zoberú len toľko vody, koľko práve potrebujú. Tento systém zabraňuje preliatiu rastlín a pomocou vodných štupľov po stranách kvetináča môžete prebytočnú vodu jednoducho vypustiť do ľubovoľnej nádoby. Samozavlažovací systém znižuje potrebu častého zalievania a poskytuje rastlinám len toľko vlahy, koľko potrebujú.

Odolný a plne recyklovateľný

Plastový materiál verne imituje štruktúru prírodného ratanu a navyše je odolný voči hrdzi, hmyzu, plesniam a poveternostným podmienkam. Bezúdržbové prevedenie kvetináča vám umožní naplno sa venovať svojim pestovateľským zámerom. Vysoké okraje chránia rastliny pred rôznymi poveternostnými podmienkami a poskytujú viac tepla, pomáhajú lepšie pestovať plodiny a predlžujú vegetačné obdobie.

Delimano Grow ide s dobou tiež v šetrnosti k životnému prostrediu. Všetky plastové časti kvetináče sú totiž plne recyklovateľné.

Dostatočný objem a podstava s kolieskami

Telo truhlíka s rozmermi 40 x 40 x 25 cm ponúka priestor pre pestovanie s kapacitou 23 litrov, takže môžete pestovať v jednom kvetináči aj niekoľko druhov rastlín. A ak by vám jeden truhlík nestačil, stačí jednoducho dokúpiť druhý a postaviť ich na kolieskach vedľa seba alebo kolieska zložiť a hrantíky postaviť napríklad rovno na zem na záhrade.

Hlavné prednosti

  • Vysoké okraje a veľká kapacita truhlíka umožňujú využiť viac hliny a pestovať tak napríklad koreňovú zeleninu
  • Samozavlažovací systém znižuje potrebu častého zalievania a šetrí tak váš čas
  • 4 kolieska pre ľahkú manipuláciu s kvetináčom
  • Plne recyklovateľný plastový materiál, odolný voči hrdzi, hmyzu, plesniam a výkyvom počasia
  • Moderný dizajn pleteného ratanu možno ľahko skombinovať s každým interiérom i exteriérom

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,