Hnojivo Agro Floria Likvidátor travní plsti 7.5kg

Likvidátor trávnej plsti je špeciálny trávnikové hnojivo vyrobené z čisto prírodných surovín. Obsahuje základné živiny, napr. Dusík, fosfor, draslík pre zvýšenie odolnosti trávnika voči suchu, železo pre sýto zelené sfarbenie listov tráv, Je obohatené b

Predaj skončil

HNOJIVO AGRO FLORIA likvidátor trávnu plsť 7,5 KG . Likvidátor trávnej plsti je špeciálny trávnikové hnojivo vyrobené z čisto prírodných surovín . Obsahuje základné živiny , napr. dusík, fosfor, draslík pre zvýšenie odolnosti trávnika voči suchu, železo pre sýto zelené sfarbenie listov tráv, Je obohatené baktériami žijúcimi v pôde, ktoré urýchľujú rozkladný proces trávnej plsti. Obmedzuje rast machov a burín.

Mykorhízne huby v hnojive sú pre trávnik prirodzeným pomocníkom. Zväčšujú plochu koreňov, čo rastlinám umožňuje lepší príjem živín a vody. Trávnik sa vďaka nim stáva silnejšie a odolnejšie. Živiny obsiahnuté v hnojive sú pomocou mikroorganizmov priebežne prevádzané na formu dobre prijímanou rastlinami. Východiskové látky sa pôsobením mikroorganizmov pomaly rozkladajú a tým je dosiahnutý prirodzený dlhodobý účinok po dobu 2 mesiacov.

S likvidáciou trávnej plsti začnite na jar, kedy je jej v trávniku prebytok. Ideálne je použitie aspoň 2 x za rok na jar a na jeseň v dávke 0.5 kg na 10 m2. Aplikáciu hnojiva vykonávajte za sucha. Na menšie plochy rozhodením z ruky a na väčšie plochy pomocou posypového vozíka, zaistíte si rovnomernejšie aplikáciu.

Likvidátor trávnej plsti použite všade tam, kde plochu kosíte mulčovacím a robotickými kosačkami alebo aj tam, kde nechcete vykonávať pravidelnú vertikutáciu. Likvidátor je jedinečný produkt, ktorý nemá na trhu konkurenciu!

 

PRI VÄČŠOM ODBERE SA CENA PREPRAVY VYRÁTAVA INDIVIDUÁLNE!

Hnojivo

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Centálny sklad 702708 50
Externý sklad 702708 0
Interný sklad 702708 0
Interný sklad 10 702708 0
Interný sklad 7 702708 0
Interný sklad 8 702708 0
Stará Vajnorská - prevádzka osob. odberu 702708 0

Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,