drevený domček KARIBU SEEFELD 6 (83137) SET LG2096

Drevený domček, stena 28 mm, vonkajšie rozmery š 297 x 297 cm, <b>plocha 8,82 m<sup>2</sup></b>, <font color="RED">podlaha+strešná lepenka ZADARMO.</font>

Predaj skončil

Nemecká kvalita od prémiového nemeckého výrobcu Karibu Holztechnik GmbH.

Základný model dreveného domčeka pre vašu záhradu.

Tento model má sedlovú strechu a dvojkrídlové dvere na pántoch s oknom v každom krídle. Stavebným materiálom domčeku sú drevené profily hrúbky 28 mm perfektne vyfrézovane zo severského smreku. Dodávame ako stavebnicu v rozloženom stave, kde steny tvoria predpripravené menšie panely, ktoré iba zoskrutkujete k sebe a strechu tvorí celistvá doska. To garantuje extrémne jednoduchú montáž, ktorú zvládne každý domáci majster.

 

Krátky popis:

 

  • vonkajšie rozmery 297 x 297 cm
  • vnútorné rozmery 274 x 274 cm
  • výška steny 196 cm
  • jedna miestnosť
  • dvojkrídlové dvere na pántoch o celkovej svetlosti š 140 x v 173 cm
  • 1x okno v každom dvernom krídle (presklenie z plastového skla)
  • dodávame vrátane originálnej podlahy a šedej strešnej pieskované živicovej lepenky
  • v balení je všetko potrebné kovanie
  • obsahom balenia je základový tlakovo impregnovaný nosný podlahový rošt (rám) zo severskej borovice, na ktorý je možné rovno priskrutkovať podlahu

 

Základy domčeka:
Venujte prosím MIMORIADNU starostlivosť pri budovaní základu pre domček. Základ postavte tak, aby horná hrana základu presahovala asi o 5 cm okolitý terén. Základ musí byť presne vyvážaný do vodorovnej roviny a odvodnený, aby základové trámiky ležali v rovine. Aby bolo zabránené priamemu kontaktu so zemou a vniknutiu zemnej vlhkosti do trámikov, podložte nosný rošt domčeka pásky z bitúmenové lepenky (nie sú súčasťou dodávky). Pre trvanlivosť základov je nutné dodržať tieto najdôležitejšie predpoklady - podklad, pravouhlosť a presná rovina. S kvalitným základom vydrži domček o mnoho rokov dlhšie. Nechajte si poradiť alebo základ nechtajte zhotoviť odborníkom - stavbárom.

 

Podlaha:
Dodávame vrátane originálnej podlahy. Pre iné modely platí - ak domček rovno staviate na dlažbe, betónu alebo inom pevnom a nosnom povrchu, tak podlahu nepotrebujete. Avšak ju odporúčame, je to z užívateľského hľadiska oveľa príjemnejšie, podlaha vám pomôže vytvoriť útulnejši a čistejši vnútorný priestor domčeka. Podlahový rám (rošt) z tlakovo impregnované severskej borovice, na ktorý sa dá priskrutkovať podlaha, je obsahom základného balenia domčeka. Pre stavbu podlahy nie je úplne nutné prikupovať originálnú podlahu, na podlahový rám možno priskrutkovať podlahu z akéhokoľvek vhodného materiálu (palubovky, OSB dosky), ktorý prirežete na požadované rozmery. Dokúpením originálne podlahy ale získate istotu, že všetko "pasuje" a ušetríte si tak časť práce. Položenie podlahy je nutné v prípade, že domček stavíte na mäkkom povrchu. Vlastná originálna podlaha sa skladá z 19 mm masívnych smrekových profilov s perom a drážkou. Podkladová konštrukcia (nosný rám) je potom tvorená 60 mm širokými, tlakovo impregnovanými podlahovými nosníkmi (už obsiahnuté v základnom balení). Originálne modely podláh nájdete v tomto eshope v menu montážne príslušenstvo KARIBU.

 

Strecha:
Strecha je zhotovená z drevotrieskových dosiek. Pre domčeky so šikmou strechou odporúčame samolepiacu bitúmenovu lepenku, na ploche strechy samolepiacu strešnú hliníkovo-bitúmenovú fóliu. Pri strechách so sklonom > 15o je vhodný aj bitúmenový šindeľ. Dodávame vrátane šedej strešnej pieskované živicovej lepenky.

 

Povrchová úprava domčeka:
Tento model domčeku KARIBU dodávame v prevedení prírodné drevo:

 

  • Prírodné drevo - pred montážou musia byť všetky stavebné diely ošetrené hlboko pôsobiacim základným náterom a preventívnym náterom proti zamodraniu a plesni, a to z vonkajšej aj vnútornej strany dielcov. Pre konečný náter použite aj vo vnútornom priestore poveternostne odolnu lazúru s dobrými fyzikálnymi vlastnosťami, ktorá ochráni drevo proti vlhkosti a slnečnému žiareniu. Lazúra by mala byť zároveň vodeodpudivá, svetlostála a vlhkosti odolná. Dbajte na to, aby lazúra mala dostatok farebného pigmentu, pretože inak by mohlo dôjsť k zošednutieu dreva. Nepoužívajte žiadny lak! Nechajte si podrobne poradiť od odborného predajcu farieb, čo sa týka ochrany prírodného ihličnatého dreva a dodržujte pracovný postup výrobcu náterovej hmoty. Ďalšie náter vykonávajte po dokonalom zaschnutí a vyvetraní. Dôkladnou ochranou dreva zásadne ovplyvníte životnosť záhradného domčeka. Povrchovú ochranu domčeka je nutné pravidelne opakovať a domček tak udržiavať v dobrom stave.

 

Skladovanie pred montážou:
Pozor, balík s materiálom nie je vodotesný. Folie chráni drevo len proti znečisteniu. Skladujte preto rozložený domček až do konečnej montáže v suchu, nie priamo položený na zemi, chránený proti vplyvom počasia (vlhkosť, slnko atď.). Neskladovať vo vykurovanom priestore!

 

Povolenie k stavbe domčeka:
Drevený domček s pevnými základmi môže vyžadovať určitá povolenia od miestnych úradov. Preto radšej pred nákupom domčeku overte na stavebnom úrade aktuálnu situáciu s územným rozhodnutím (rozhodnutie o umiestnení stavby). Odporúčame na všetkých miestnych úradoch overiť platné predpisy pre oblasť plánovanej stavby domčeka, pretože stavba domčeka môže byť úrady zrovna v mieste vašej záhrady z rôznych dôvodov obmedzená. Ak máte záhradku (pozemok) v nájme, tak sa musíte dohodnúť aj s jej majiteľom.

 

Doprava:
Osobný odber na našich pobočkách je možný, však počítajte s veľkou hmotnosťou domčeka a s nutnosťou zodpovedajúceho prívesného vozíka alebo radšej dodávky (napr. Tranzitu). Ak si objednáte našu dopravu, tak domček dopravíme v rozloženom stave najbližšie hranici vášho pozemku. Domček bude zložený vedľa nákladného vozidla, ktoré príde čo najbližšie vami udanej adrese. Akúkoľvek ďalšiu manipuláciu so zloženým domčekom (napr. z miesta zloženia na záhradu, do garáže) si musí zabezpečiť kupujúci, dopravca ďalšie premiestňovanie domčeka nezabezpečuje. Pri vykládke je nutná spolupráca kupujúceho. Predovšetkým u väčších domčekov vopred počítajte s tým, že zabalený domček môže predstavovať viac paliet o celkovej hmotnosti v stovkách kg!

 

Rozmery balenia - 299 x 120 x 52 cm / 540 kg

Upozornenie:

  • výrobok dodávame v rozloženom stave
  • produkt na obrázku môže obsahovať príplatkové príslušenstvo alebo prvky, ktoré nie sú obsahom základného balenia
  • tento produkt je určený výhradne pre nekomerčné domáce použitie

Súbory

Hmotnosť 601kg
Výrobca KARIBU HOLZTECHNIK
Kategória drevené domčeky
Zaťaženie strechy na sneh 75kg/m2
Plocha strechy 10,70m2
Sklon strechy 15o
Strešná krytina (obsah dodávky) ano
Vnútorná plocha m2
Povrchová plocha k náteru m2
Hrúbka steny 28mm
Krajina pôvodu Nemecko
Výška (vonkajšia) 2,38m
Výška dverí 1,73m
Výška steny 1,96m
Šírka dverí 1,40m
Šírka (vonkajšia) 2,97m
Dĺžka (vonkajšia) 2,97m
Zastavaná plocha 8,82m2
Dvere dvoukřídlé na pantech
Farba dřevo
Hrúbka strechy domčeka 16mm
Okná (materiál presklenia) plexisklo
Podlaha pribalená ano

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,