DJI Action 2 Power Combo

Nástupca obľúbenej DJI Osmo Action, ktorý prichádza s modulárnym dizajnom. Táto kamera sa bude ponúkať v dvoch combo variantoch, ktoré sú už pre DJI štandardné. Jedno combo obsahuje modul s batériou, druhý zase dotykový displej. Cena Combo verzií sa od seba líši o 100 EUR. Vďaka veľkosti a hmotnosti kamery je možné ju pripevniť na šnúrku alebo tradične na helmu a podobne. Ponúka video pri 4K@K120, 155° FOV, 1/1,7“ CMOS senzor, dva dotykové displeje a skvelú stabilizáciu.

Predaj skončil

DJI Action 2 nie je iba ultra všestranná, je to tiež najschopnejšia akčná kamera. Inovatívny magnetický dizajn vám dovolí jednoducho meniť príslušenstvo medzitým, čo zaznamenávate svet okolo vás. Od parkúru či v skateparku, všetko zachytíte s Action 2.

  • Všestrannosť vďaka magnetom
  • 4K/120fps & Super-Wide FOV
  • Kompaktná a prenosná
  • HorizonSteady
  • 10 m vodeodolnosť
  • AI Editor

 

Vytvorená s precíznosťou

  • Ľahké telo zo zliatiny ponúka štýlový dizajn a minimalistický vzhľad, ktorý pôsobí uhladene ale pevne.
  • Vďaka inovatívnemu magnetickému dizajnu Action 2 môžete jednoducho a bezpečne meniť príslušenstvo.
  • Tvar a zaoblenie šošovky boli opatrne zohľadnené tak, aby pomohli k optimálnemu výkonu a krásnym záberom.

Sila ohromiť

Action 2 ponúka tie najlepšie parametre a je až na prasknutie naplnená intuitívnymi funkciami. So všetko touto silou môžu používatelia jednoducho zachytiť úctyhodné zábery tých najzaujímavejších ale aj úplne bežných situácií. Aj v bojových podmienkach.

4K/120fps

Nahrávajte ohromujúce plynulé zábery s bohatými detailmi, ktoré vystupujú z radu. DJI Action 2 dosahuje na nikdy predtým nevidenú výšku vďaka jej schopnosti nahrávať 4K video v 120 snímkach za sekundu. 

Super-široké FOV (155°)

Rozšírte svoje obzory a vylepšite vaše zábery vo vylepšenej hĺbke ostrosti a ultra-širokému FOV 155 °. Na mieru vytvorená sférická šošovka DJI Action 2 ponúka ostré okraje a zmenšuje skreslenie obrazu.

HorizonSteady

HorizonSteady udrží všetky vaše zábery vodorovne vyrovnané, bez ohľadu na to, ako akčné sú. Od jazdenia na motokárach po jazdu na horskom bicykli, najnovšia zabudovaná stabilizácia od DJI rozpozná a opraví pohyby kamery v reálnom čase. 

Všetky terény, všetky akcie

Pevne skonštruovaná hlavná jednotka Action 2 je odolná voči pádu, prachu a dokonca vodotesná až do hĺbky 10 metrov. Vďaka dotykovej obrazovke a šošovke, ktoré sú vyrobené z gorilla glass, je dosť odolná na všetky dobrodružstvá.

  • Prachuvzdorná
  • Ultra-odolná

Nebojte sa použiť vašu kreativitu

Timelapse (časozber)

Ukážte svoje kreatívne schopnosti pomocou časozberu, ktorý všetkých oslní. Zachyťte divoký život vo veľkomeste alebo strašidelné búrkové mraky pomocou zrýchleného plynutia času. 

8x spomalené zábery

Moment dopadu, zaujímavý trik vo vzduchu alebo napríklad tvrdé vlnobitie. To všetko vyzerá ešte viac dramaticky v spomalenom zábere. S Action 2 dokonca môžete spomalený záber vypnúť alebo zapnúť rovno pri nahrávaní. 

Digitálne priblíženie

Zmeňte záber zo širokého na priblížený bez povšimnutia, pokojne priamo pri nahrávaní, aby ste svojim záberom pridali väčšiu hĺbku.

Vytvorené pre akciu a mnoho ďalšieho

Magnetický dizajn Action 2 dovolí používateľom slobodne prepínať medzi rôznymi modulmi a príslušenstvom. Táto plynulosť z Action 2 robí tú ultimátnu multifunkčnú akčnú kameru. 

Zdvojnásobte svoju kreativitu - Modul prednej dotykovej obrazovky

Použite predný dotykový displej, aby ste sa stali stredobodom pozornosti. Navrhnutá aj pre vlogerov, táto predná dotyková OLED obrazovka a zvuková zostava 4 stereo mikrofónov Matrix vám dovolí komponovať video a rozprávať vás príbeh v priebehu vašich dobrodružstiev. A keď je modul pripojený, životnosť batérie Action 2 sa predĺži až na 160 minút nahrávania. Niektoré veci do seba jednoducho zapadajú.

 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

rýchle, prehľadné, dobrá komunikácia, pri probléme platby cez platobnú bránu

Overený zákazník,

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,