Braun Silk-expert Pro PL5117 IPL

Epilátor BRAUN PRO5 PL5117 IPL je skvelou voľbou pre trvalé znižovanie počtu chĺpkov behom 4 týždňov. Senzor odtieňa pokožky SensoAdapt sústavne sníma odtiene pokožky a prispôsobuje svetelné záblesky tak, aby čo najšetrnejšie docielil trvalé odstránenie chĺpkov. Kĺzavý režim spúšťa viac zábleskov pre najrýchlejšie ošetrenie. Presný režim poskytuje presnejšie ošetrenie pre menšie a citlivé oblasti.

Predaj skončil

Používaním Braun Silk-expert Pre 5 PL5117 IPL si zaistíte bezchybnú pleť už po niekoľkých málo aplikáciách. Pri pravidelnom používaní už vám nevyrastú nechcené chĺpky na pokožke. Kĺzavý režim zaisťuje rýchle a účinné ošetrenie väčších častí tela, napríklad nôh.
 

Ošetrenie tela aj tváre

Exkluzívna technológia SensoAdapt od Braun prispôsobí IPL ošetrenie tónu vašej pokožky. Je vhodná pre ošetrenie tela aj tváre. Využíva rovnaký princíp ako profesionálne ošetrenie pomocou IPL v kozmetických salónoch. Braun Silk-expert je dermatologicky schválený Skin Health Alliance, ako bezpečný pre pokožku.
Ošetrite si obe nohy za menej ako 5 minút – kĺzavý režim spúšťa záblesky v rade za sebou pre rýchlejšie ošetrenie a je ideálny pre väčšie plochy tela. Na citlivé partie je určený precízny režim.

Na výber máte z 3 režimov – normálneho, šetrného a extra šetrného. Hlavicu možno použiť na ošetrenie podpazušia, oblasti slabín alebo tváre (len pre oblasť pod lícnymi kosťami).

10 úrovní intenzity zaručuje, že sa záblesky prispôsobia vášmu odtieňu pokožky. Životnosť až 400 000 zábleskov je o 30% viac, než u predchádzajúceho Braun Silk-expert 5.

Pomocou aplikácie Braun Silk-expert Pro môžete plánovať a sledovať postup ošetrenia pokožky. Získate dokonalé výsledky a prehľad o ošetrení pokožky.

 

Trvalé znižovanie počtu chĺpkov

Epilátor je skvelou voľbou pre trvalé znižovanie počtu chĺpkov behom 4 týždňov. Automaticky a nepretržite sa prispôsobí odtieňu vašej pokožky, aby bola zaistená optimálna rovnováha medzi efektivitou a bezpečnosťou. Senzor odtieňa pokožky SensoAdapt ?  sústavne sníma odtiene pokožky a prispôsobuje svetelné záblesky tak, aby čo najšetrnejšie docielil trvalé odstránenie chĺpkov.

 

2 režimy

Presná hlava pomáha ošetriť menšie alebo citlivejšie oblasti. Kĺzavý režim spúšťa viac zábleskov pre najrýchlejšie ošetrenie. Presný režim poskytuje presnejšie ošetrenie pre menšie a citlivé oblasti. Obe nohy ošetríte za menej ako 5 minút pri najnižšej úrovni energie.

 Obsah balenia

  • Silk-expert Pro 5
  • Presná hlava
  • Holiaci strojček Venus Extra Smooth Swirl
  • Transformátor vrátane sieťového kábla a zástrčky
  • Puzdro na zips

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Centálny sklad PL5117IPL 0
Externý sklad PL5117IPL 0
Interný sklad PL5117IPL 0
Interný sklad 10 PL5117IPL 0
Interný sklad 7 PL5117IPL 0
Interný sklad 8 PL5117IPL 0
Stará Vajnorská - prevádzka osob. odberu PL5117IPL 4

Súvisiace produkty

DOPRAVA ZADARMO AKCIA -11% BESTSELLER NOVINKA

PHILIPS IPL SC1997/00

265,00 € 299,00 €

Skladom (2 ks)

NOVINKA BESTSELLER AKCIA -26%

PHILIPS HX6859/29

96,00 € 129,00 €

Skladom (3 ks)

BESTSELLER NOVINKA AKCIA -30%

PHILIPS QP220/50

19,50 € 28,00 €

Skladom (166 ks)

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,