Aksent pieskovisko a piknikový stôl (1 lavička) so slnečníkom a záhradným náradím

EXIT Aksent piesok, voda a piknikový stôl (1 lavička) so slnečníkom a záhradným náradím Pieskový, vodný a piknikový stôl s lavicou EXIT Aksent je multifunkčný. Pieskový, vodný a piknikový stôl má dva zelené boxy, ktoré sa dajú naplniť napríklad vodou alebo pieskom, no môžete do nich uložiť aj hračky. Zelené boxy sú odnímateľné, a preto sa ľahko čistia. Tento pieskový, vodný a piknikový stôl je dodávaný so slnečníkom a záhradným náradím pre ešte viac zábavy, dokonca aj počas teplých letných dní

Predaj skončil

EXIT Aksent piesok, voda a piknikový stôl (1 lavička) so slnečníkom a záhradným náradím
Pieskový, vodný a piknikový stôl s lavicou EXIT Aksent je multifunkčný. Pieskový, vodný a piknikový stôl má dva zelené boxy, ktoré sa dajú naplniť napríklad vodou alebo pieskom, no môžete do nich uložiť aj hračky. Zelené boxy sú odnímateľné, a preto sa ľahko čistia. Tento pieskový, vodný a piknikový stôl je dodávaný so slnečníkom a záhradným náradím pre ešte viac zábavy, dokonca aj počas teplých letných dní.

Stôl má na jednej strane lavicu, takže môžete hrať v stoji alebo v sede. A už vás nebaví hrať sa s pieskom a vodou? Potom stôl prikryte vekom a vyberte ceruzky alebo autíčka, pretože ich môžete použiť aj na craftovanie, stavanie a kreslenie. Zažite tie najväčšie dobrodružstvá s pieskom, vodou a piknikovým stolom Aksent!

Udržateľný drevený stôl
Pieskové a vodné stoly Aksent od EXIT Toys sú vyrobené z cédrového dreva s certifikátom FSC® (FSC 100%, FSC® SCS-COC-007799). Tento druh dreva sa neštiepi a je prirodzene odolný voči poveternostným vplyvom, ako je dážď, a preto je odolný voči hnilobe. Drevené stolíky EXIT nemusíte pred použitím ošetrovať, deti sa s nimi môžu ihneď bezpečne hrať.

 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.


Súvisiace produkty

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Rýchle doručenie

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia

Overený zákazník,

Dodanie tovaru načas ochotný personál

Overený zákazník,